• Werk - werk - werk

  Werkgelegenheid is van het grootste belang om ook in de toekomst een aantrekkelijke gemeente te zijn.

  De VVD wil optimaal gebruik maken van onze ligging tussen Rotterdam en Antwerpen en de kansen in de regio.

  Alleen met een sterke economie kunnen we voorzieningen in stand houden.

   
 • Voorzieningen

  Halsteren en Lepelstraat moeten hun dorpse karakter en goede voorzieningen behouden.

  Voor Halsteren is de Dorpsstraat als het centrale winkelgebied daarin bepalend.

  De Melanen blijft geopend en wordt hét openluchtzwembad voor de regio, op een manier die past bij het Halsterse buitengebied.

   
 • Belastingverlaging

  De VVD wil geen euro belasting meer heffen dan absoluut noodzakelijk.

  De riool- en afvalstoffenheffing gaan omlaag.

  Zuinig omgaan met gemeenschapsgeld.

  De middeninkomens betalen al meer dan genoeg..

   
 

Nieuwjaarsgroet


Weblog door Gertjan Huismans, zondag 1 januari 2012
Gertjan HuismansVVD-fractievoorzitter Gertjan Huismans blikt in dit weblog kort terug op 2011 en kijkt met vertrouwen vooruit naar 2012.

Beste Kiezers,

Het nieuwe jaar heeft nog maar net zijn intrede gedaan. Het is nu 1 januari als ik aan de keukentafel zit en mijn i-pad pak om mijn gedachten toe te vertrouwen aan het wat steriel aandoende schermpje dat voor mij ligt.

Vandaag geen enkele verplichting in de agenda. Dat is voor een politicus redelijk uniek. Gewoon een beetje nagenieten van een lichte hang-over na een toch wel laat geëindigd oudjaarsfeest. Ik probeer nog wat grappen van Youp van het Hek voor de geest te halen die zijn enorm geestige conference gisteren sierden. Wat kan die man geniaal terugblikken. Nee, dat moet ik maar niet proberen na te doen, bedenk ik mij. Ieder zijn vak.

Het is in het politieke metier overigens niet zo dat de kracht van woorden onbelangrijk is. Wie als politicus er in slaagt om de vaak moeilijke materie terug te brengen tot de essentie wint aan overtuigingskracht. Dan ben ik best trots dat in mijn fractie met Maarten, Joost, Barry en Dennis iedereen die gave van het woord is gegeven.
De laatste weken hoor ik regelmatig vanuit collega fracties dat de VVD'ers het zo ontzettend goed doet. Onze fractie straalt visie en eenheid en deskundigheid uit, zo hoor ik om mij heen.

Met Ad als wethouder die goed in zijn vel zit en bovendien ook een woordkunstenaar is, want dat mag ik na zijn komisch optreden bij de ambtenarenrevu toch wel stellen, denk ik dat we zo halfweg deze periode alle seinen op groen hebben staan om de zware problemen die 2012 aan ons zal voorleggen goed aan te kunnen.
Dat vertrouwen in 2012 wens ik onze leden, kiezers, sympathisanten, fractie en bestuur van harte toe.

Gertjan Huismans
Fractievoorzitter
 
 
 
 
 
© 2019 VVD Bergen op Zoom - Halsteren - Lepelstraat 
WebCMS: Koedie ICT